Δραστηριότητες

Παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό για τις πιο όμορφες παραλίες , μοναστήρια και δραστηριότητες

που μπορείτε να κάνετε όσο είστε στην Κεφαλλονιά. Μοναδικές εμπειρίες που θα σας δώσουν μία γεύση του τι εστί ‘’Κεφαλλονίτης ‘’

View More

Παραλίες

Φημισμένη για τις αναρίθμητες ειδυλλιακές ακρογιαλιές της, η Κεφαλλονιά προσφέρει πληθώρα επιλογών για ονειρικές βουτιές στα Ιόνια νερά, γι’ αυτό και είναι δύσκολο να επιλέξετε ποια παραλία της θα πρώτο επισκεφθείτε! Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες παραλίες του νησιού, τις οποίες προτείνουμε να επισκεφθείτε οπωσδήποτε κατά την διαμονή σας εδώ.

 

 

View More

Μοναστήρια

Στην καρδιά ενός καταπράσινου σκηνικού, που θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε στο έπακρο την ομορφιά της φύσης, σε υψόμετρο 700 μέτρων, βρίσκεται η Μονή του Άτρου στο χωριό Περατάτα, που έχει την παλαιότερη βυζαντινή δομή και αρχιτεκτονική στο νησί. Για να φτάσετε εκεί πρέπει να ακολουθήσετε μία γραφική πεζοπορική διαδρομή. Στη γύρω περιοχή είναι χτισμένη και η Μονή του Αγίου Ανδρέα, που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα και φιλοξενεί μία σπάνια συλλογή εικόνων και εκθεμάτων, που αποτελούσαν μέρος του Εκκλησιαστικού μουσείου που ιδρύθηκε εκεί το 1988.

Η Μονή Κηπουρίας στο χωριό της Παλικής χτίστηκε τον 17ο αιώνα και στέκει περήφανα ανάμεσα στα πιο μαγευτικά τοπία. Στο χωριό Μαρκόπουλο, πάνω από την τοποθεσία ενός παλιού μοναστηριού, θα βρείτε την εκκλησία της Παναγίας Λαγουβάρδας, που αποτελεί μία από τις πιο ξακουστές εκκλησίες της Κεφαλονιάς, λόγω του θρύλου των φιδιών που εμφανίζονται συνήθως μεταξύ της 6ης και της 16ης Αυγούστου, που λέγεται ότι προστατεύουν τη Μονή. Θεωρούνται καλός οιωνός και αβλαβή για όσους δεν απειλούν την ιερή κατοικία.

book direct image
Πλεονεκτήματα Απευθείας κράτησης
  • Επιλογή δωματίου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
  • Έκπτωση 15% με το συνεργαζόμενο ''Oh my Spa'' στο Αργοστόλι